Hemma - nio månader senare

Detta kan nog bli mitt sista inlägg i denna blogg, förutom den då jag vidarbefodrar er till min nya blogg :
Maja-around-the-world.
Men först nu ska jag berätta om min sista vecka i Brighton och min underbara välkommenhemfest. Men varnar er: detta kommer att bli en kort sammanfattning.
.
Veckan som följde efter vår studentfest var hemsk och fantastisk på samma gång. Jag sa hejdå till vännerna på pubben, grät en skvätt när jag sprang därifrån med skorna i handen (jag var trött)
Vi hade en sista utekväll på Ocena, först en förfest hos Andrea. Tisdagen var vi en sista gång på King and queen och sa hejdå till några vänner. Onsdagen hade vi en klassträffa med mat från hela världen i klassrummet för att sedan fortsätta nere på stranden. På kvällen så hade vi en jättestor hejdåmiddag på Days (bufferestaurant).
På torsdagen gjorde vi vårt prov och sedan hade vi en sista fest i hans lägenhet.
Fredagen träffades alla en sista gång på Starbucks och sa hejdå. Därefter gick jag och träffade en kompis och sa hejdå. Jag grät inte förän jag var tvungen att säga hejdå till Karo efter vi hade vart på hennes bbq. På kvällen träffade jag stina och sa hejdå, det var itne så sorgligt efetrsom henne kommer jag träffa snart igen. (tio dagar från idag)
Lördagen klev jag upp tidigt (fyra) och robin och hans värdfar kom och hämtade mig. Han körde oss till Heathrow där vi satte oss på ett plan hem. Vi sa itne riktigt hejdå till varandra för vi skulle ju ses snart.
.
.
Jag på stranden nedanför skolan
Killarna badade såklart
Kvällen sprenderades på stranden med Fish & Chips
Klassfest
Godis doppade i chokladfontänen... Mådde illa efteråt. Fast åt ändå en pannkaka och en voffla efteråt.
Marinan
Ängarna i Woodingdean

Min värdmamma
Woodingdean
.
HEMMA:
Morsan och erik kommer och hämtar mig på landvetter, vi kör hem, möts av en Välkommenhemskylt. När jag gått in och lämnat alla mina väskor (tio kilo övervikt utan att betala - I'm gooood)
Sedan ropar morsan: du har en kompis här och jag springer ut och kramar om Love som hade cyklat upp. Sedan följer fler polare. Till slut fylldes huset med vänner från förr, Vi var ungefär 20 pers hela tiden som åt, drack och pratade och viktigast av allt SKRATTADE. De fick mig verkligen att känna mig välkommen hem. :)
VEckan som följde tillbringades att umgås med vänner, åka till Liseberg och på lördagen åkte jag in till Göteborg och hämtade upp Robin och Taiju som hade kommit och hälsat på i Sverige. Vi hade bbq och en grym helg, vi tre.
Nu sitter jag här och kollar på How I met your mother och ska snart ringa morbror min så jag kan åka ner till Varberg imån och få jobb. Men nog om det.
.
Peace Out
Love you all
.
.
.
J <3

RSS 2.0