Orust och ljungskile

Ja då var det dags igen :P Åkte upp till mitt sommarställe, umgicks med familjen, med familjens kompisar Vikstrands, skrev på min roman, plockade 12 kilo vinbär och två liter blåbär. gjorde utav dem tre vinbärspajer två blåbärspajer  och flera liter saft.

På fredagsmorgonen åkte jag till Ljungskile för att fira min kära pojkväns födelsedag med massa kompisar. på lördagen kom även hans lilla söta flicka upp och stannade tills på söndagen. överlycklig för söndagen var hon jätte-majaig :p ville hela tiden upp i famnen på mig ;) <3<3

Grattis Joakim från dina älsklingsflickor! <3<3


 

"Långpromenad" med Sofia och Linda

Jag gick hem till sofia på förmiddagen och kollade på en konstig film, duplicity, sedan åt vi och spelade kort. Jag vann!

Sedan ringde vi Linda och gick mot Linda. Ringde Joakim när vi var där utanför men han var påväg till en fest :(.

På Långpromenaden gick vi förbi ett helt gäng killar utan t-ahirt och vidare ut i skogen. Vi skrattade hur mycket som helst, har kramp nu, och snackade massa skit! :P plockade lite blåbär och hallon påvägen med.  Sedan gick vi hem till mig och åt bulle och pistagenötter.

  
  

Trönningenäs med Sofia

Vi åkte Ner vid 11 i Sofias stora fina silvriga bil, lyssnande på Broadway musik. Kom fram, spelade lite kort och sedan åkte vi ut med båten. ute på Baljö lekte vi Land och Rike som  för övrigt är en vääääldigt rolig lek.

Tillbaka så spelade vi ännu mer kort och gick och lade oss ganska tidigt på kvällen, men låg och snackade massa tjejsnack jättesent.

Dagen efter åkte vi ut igen med båten. jag var Hoppilandkalle och skulle vara duktigt men det resulterade bara i ett äckligt blodigt sår. Men jag blev solbränd!

Åkte hem vid halv 6 åt middag och sedan hade lite kvalitetstid med min pojkvän.

 
 

Lotta på Liseberghagen

Jag, Louise, Sofia och Mikaela åkte in till liserberg, åt lite, spelade på massa sådana där automater som har en gripklo. Jag vann en rosa och en grön nalle i ett och samma grip! :D

Vi hade väldigt trevligt även om Lotta på Liseberg inte är min grej...
              

SKRIV!

Nu tycker jag ni är dåliga! jag ser att massa har besökt sidan men ingen skriver något! hur ska jag då veta vilka läskiga människor som läst?



Såg Twilight idag!!!!! :D:D:D:D
Och HarryPotter premiär på onsdag!


Idag åker jag in med Sofia och Lousie till Liseberg och imån åker jag till Varberg och Trönningenäs med min SOfia. kommer hem Onsdag. sedan blir det väl att jag träffa Joakim någon dag, men sen åker vi upp på fredag till ljungskile till sommarfesten... sedan blir det Orust och isolering...

godnattpuss <3

Louises överaskningshej-då-fest hemma hos Brillan

   Haha det var roligt och man måste ha varit där för att fatta. Vi kommer sakna dig Älsklingen!!! <3<3<3


Getterön med Joakim

Åkte dit Måndags förmiddag, mötte upp Lasse, min morbror och åkte ut till campingen där han är chef. Där fick vi en plats och satte upp tältet. Jag lovar, alla som såg vårt lilla blå tält skrattade, det var snett och alladeles vingligt. Men men det höll iaf i stormen.

Vi badade i vågorna, gick antal gånger till affären, tog promenader och åt pizza och gorgonzola pasta som Emilia i köket gjorde speciellt åt mig :)


På en utav dessa korta promenader ut till bryggan lade Joakim armen om mig och sa,
"Detta gillar jag, Du och jag och inga mobiltelefoner och annat."

Är han inte fantastisk?! <3 JO!

tyvärr blev jag sjuk på tisdagsnatten (och den värsta ovädersnatten) så vi fick åka hem på onsdagsmorgonen, men vi kommer nog åka tillbaka snart igen.

<3<3<3<3

Fyllde år igår :P

19 bast.

 Var på Markus konfirmation. Hade en härlig dag med Joakim, Evelina och Höckert.

Imån ska jag och Joakim åka ner till varberg på liten minisemester och hälsa på på Getteröns camping.

Hade. <3


 
Mina skor jag fick utav mor och far, och ringen jag fick utav min älskling. <3

Saknar sofia

Saknar min sofia!! <3 hon är i finland med vic...

Badade i lerkil med tjejerna ;)

Hehe jag gick ner till stationen där Louise väntade och så åkte vi ut till Lerkil där Millan, brillan och de andra väntade. där badade vi, dök och solade. jag och Louise fick vår roliga stund medans de andra åt :P hehe hahahhahahahah

Och Louise kunde inte sätta på sig ett cyklop!

(www.superlouise.blogg.se)

  


Målardag idag



Målade idag :P


RSS 2.0