EN vecka baby!

Ett snabbt inlägg: JObbat idagm fick gå hem tidigt, solen lyser så jag och min stina gick LÅÅÅÅNgpromenad. Imån ska vi till stranden och mysa med alla.
Fick mitt brev och resultat från mina examen:
.
.
I f***ing did it. Nu ska ni vara stolta: 8,0 fick jag :d bästa elev på skolan (irene) fick 8,5. högsta är 9,0!!!! jag fick 8,5 på min intervju! Jag e bäst, bäst bäst bääääääst!
Så stolt, så bra e jag, så grym e jag, jag är helt enkelt bäst!
Ja nog med skrytet, nu börjar allvaret (sola och parta och säga hejdå)
Hade förövrigt min graduation i torsdags, och fick mina intyg osv. Kvällen tillbringades på klubben. dagen efter tillbringades i sängen.
godnatt mina kära vänner.
xox
Klassen som tog studenten.
Alla svenskar på stället.
Kag och dessi
Heeeela klassen utanför skolan.
GÄNGET!
Jag nypåstigen på bussen i Woodingdean

12 dagar

Idag kan vi säga att vi åker hem nästa vecka. och det är tolv dagar kvar :D
Vi alla är exalterade över att åka hem och ingen pratar om ngt annat. VI har massa förberedelser och saker som måste fixas. Idag var jag och shoppade med Robin för vår avslutningsfest. Ingen klänning blir det(förvånade??) utan assnygga byxor.
Så jag får ursäkta om jag inte uppdaterar på länge för nu ska det festas, firas, lekas på stranden, berbeque och filmkvällar med läraren. Två otroliga veckor väntar och sedan kommer jag ge er en sammanfattning när jag kommer hem!
.
.
.
<3

De senaste veckorna har varit berg o dal bana!


Här kommer en kort sammanfattning:
Får se vart vi ska börja, det senaste jag skrev var om vår barbeque på stranden.
Efter det så har jag jobbat fyra kvällar i veckan sedan dess, vart ute på pubben med massa folk och vart i tråkskolan.  Vi har åkt till Portsmouth och shoppat, hittat nya pubbar, kollat fotboll och umgåtts med underbara människor.
I lördags (8e) så steg jag upp tidigt och åkte ner till stan, för då hade jag mina examensprov. Antal timmar senare, trött efter att ha skrivit, lyssnat, pratat och läst massa tråkiga saker på Engelska så åkte jag till residentet och checkade in för senare på kvällen kom SOFIA!!! och vi skulle bo på residentet.
När hon kommit och vi slängt in sakerna på rummet (som vi delade med två bortskämna tjejer) så gick vi till andreas lägenhet där vi festade firade och hade VÄLDIGT kul med alla mina vänner till tretiden.
Söndagen så gick vi ut åt frukost och shoppade loss. Sedan klockan fyra startade vi en pub-runda. Fyra pubbar blev det och vid tolvtiden åkte vi hem.
Måndagen så åkte vi hem til mitt hus, visade henne mitt hem, fikade med min värdmamma och åkte till skolan och hälsade på folk. Sedan shoppade vi lite mer och sen hem och gjorde oss iordning inför latinopartyt på Oceana klubben på kvällen. Hela natten dansade vi salsa o annat, vi ÄGDE dansgolvet, folk friade och jag hade min nya klänning. vi kom hem vid fyratiden och steg upp klockan sex för hon skulle med tåget hem. Den bästa helgen på evigheter avslutades med ett snabbt hejdå sedan gick jag till lägenheten och somnade på soffan i två timmar, gick sedan till skolan och sov igenom några lektioner (ingen väckte mig!!)
Efter det så har jag bara tatt det lugnt men ska jobba ikväll igen.
Klockan fyra mitt i natten sista kvällen.
Lova <3

Förlåt

Jag måste be om ursäkt för min frånvaro men så mycket har nu hänt...
Ska sätta mig i helgen och sammanfatta allt som stått till de senaste veckorna men just nu måste jag gå och sova, har inte sovit mer än några timmar sedan jag tog mina examensprov i lördags. Sofia har vart här över helgen och vi har firat non-stop sedan dess.
massa godnattkramar på er alla därute!

RSS 2.0