Ny tjej

I torsdags var jag på möte i skolan om skolan. När jag satt där i godan ro så vände sig Paula om, kvinnan som har hand om Accomendation, till mig och säger rakt ut i luften: By the way, You are getting a new roommate tomorrow:
Nemen jasså? Då brast jag ut: Oh my god, No, I have to go home and clean.
Hon hade tydligen fått en brådskande mail som sa: Kan hon komma imorgonbitti?
Så på fredagsmorgonen åkte jag till skolan och hon skulle komma en halvtimma senare. Efter skolan åkte jag med kompisar till stan och sedan åkte vi upp till Andreas nya lägenhet. Riktigt smutsigt och väldigt liten är den men nästa helg blir det andra bullar, då blir det storstädning a la Maja!
På eftermiddagen åkte jag hem och då väntade nya rumskompisen. :D
Hon heter Michelle, kommer från Eucador och är arton år. Mycket trevlig men pratar itne så mcyket engelska. Men då blir det mer tid över till mig att prata hahah
Hon e inte alls lika bra som Steph, men jag ska nog klara mig. När jag kom hem så skyndade jag mig att byta om och lägga på lite mer smink sedan tog jag bussen ner till stan. Där gick vi mot restaurangen och hade sedan en middag med trettio personer för att Axel, Evas pojke, skulle åka hem till frankrike. Sorgligt. Men jag och Riika tog en tidig buss hem men michelle sov redan när jag kom hem.
På lördagsmorgonen gick vi upp tidigt men missade ändå bussen. Sprang till nästa och åkte ner till stan där Desiree och Felicia väntade. Vi gick runt och shoppade extremt mycket för flickan hade inga varma kläder med sig... Stackarn!
Efter all shopping åkte vi hem och åt lunch och sedan dess har vi tagit det lugnt. Nu på kvällen sitter jag bara och kollar film och tänker djupa tankar.
Imorgon blir det bowling med vänner för att försöka dämpa söndagsdeprissionen.
.
.
.
I love u, never forget that... <3

Ändring

Sorry Anna, menade nog gymnastiksalen. Aula hade dem väl ingen, utan den användes som en :)
Godnatt allahopa :D <3.
.
.
J <3

Stephanie har lämnat mig

Då kom dagen då jag skulle säga hejdå till min allra närmsta vän och rumskamrat här i B. Vi samlades alla på Churchil Sq vid kvart över 8 och gick tillsammans till restaurangen. Vi betalade fjorton pund var och sedan fick vi en egen sal att sitta i eftersom vi var trettio personer. Sedan var det bara att hugga i. Ett rum lika stort som sommarlust aula (haha) med mat från världens hörn.
vi åt och vi åt och vi åt. sedan några timmar och tallrikar senare bar det av mot busshållsplatsen och hejdåandet kom närmare. Vi stog där, en liten grupp på tio människor och hon sa hejdå till alla förutom mig, och sedan började hon gå därifrån. jag sprang ikapp och sedan kastade vi oss i armarna på varandra och grät och snyftade hur mycket vi skulle sakna varandra, hur mycket vi älska varandra och att vi ska träffas så ofta som möjligt.
tårar senare tog vi woodingdeanare bussen hem och jag grät.
På lördagen gick jag upp supertidigt, åkte ner till stan och lämnade in datorn för att de skulle föra över all min data till den nya. sedan, tre timmar senare, åkte jag hem, åt snabbt och sprang till karolina och färgade hennes och evas hår. sedan kollade vi på film och därefter sprang jag hem och åt middag, pratade lite med Joakim, älsklingsungen och Jimmy.
Söndagen bestod av söndagsdepprission. gråt och massa känslofilmer senare pratade jag med min pojke på skype.
På Måndagen (ida) fick jag reda på att min nya rumskompis kanske inte kommer :( åh choklad.behov pga alla bakslag!
nu ska jag kolla på film för att stärka mina känslor. !
.
.
.
puss älsk <3

99 dagar

Idag ska vi ha en hejdåmiddag för steph. trettio personer kommer att närvara och vi ska gå ut och äta på Days, som är en megastor buférestaurang. Jag kommer gråta floder och sedan åka hem alldeles deprimerad. Inte blir det bättre av att den nya rumskompisen jag skulle få har fått sitt via försenat så hon kommer inte förrän på tisdag. Vad jag kna glödja mig åt att det är tvåsiffrigt tills jag kommer hem, 99, och att jag har köpt nya skor.... Uppe i sexton par nu. börjar bli lite shooholic... inte bra. inte okej. men väskor kan man aldrig få för många därför har jag köpt en ny ;)
härom dagen var jag och steph och handlade och ska nu demonstrera vad som är brittisk mat:
Förstår ni nu varför jag inte gillar maten?
.
.
.
.
Love youuuu <3

De hemska veckorna utan min dator!

Torsdag
Sitter och ska precis säga hej till min pojkvännen när datorn blev svart. tryckte antal gånger på startknappen och började pilla. när jag lyfte den insåg jag att den lät som en maraccas och förstod att den gått sönder. försökte ta isär hela datorn men delarna ville inte lossna. så jag packade ihop datorn och smsade min pojk och berättade vad som hade hänt.
Fredag
Vaknade förtvivlad när jag kom ihåg vad som hade hänt med min dator. Tog med mig den till skolan för att gå till en datorbutik efteråt. Lektion och en föreläsning senare åkte jag och Karolina till stan och i laptopaffären berättade de för mig att det skulle kosta massa att laga datorn så jag ringde min far och sa till honom att köpa en ny istället. Smsade min pojkvän att jag litade på honom att han skulle hitta en bra till mig. Sedan åkte vi tillbaka till skolan, väntade på de andra på stranden och sedan gick vi alla upp till gymmet dit alla skulle spela fotboll, förutom jag.
På kvällen var det traditionella fredaspubben. Det bar av till Riktiks, en ny bar.
Lördagen
tillbringades med att shoppa.
Söndag
Match. vi gick till jates igen och såg matchen mellan Arsenal och Chelsea. denna gången ville alla att Arsenal skulle vinna men tyvärr. Chelsea vann med 2-1 och Robin blev sur.
Måndag
Tog jag det lugnt, stannade hemma.
Tisdag
Jag var tvungen att gå till gymmet och betala med kort för några vänner, det tog en timma att gå dit och tillbaka.sedan åkte jag in till stan och mötte upp Andrea och Robin på en ny pub som hette the white rabbit. Dock tog jag näst sista bussen hem.
Onsdag
Match igen, denna gång mellan Arsenal och Liverpool. Och ÄNTLIGEN vann Arsenal. Ett mycket glatt gäng som tog sig hemåt.
Torsdag
Yippie, Valentine party på Residentet och sedan vidare på babylon klubben. Åkte hem från skolan och gjorde mig iordning och tog mig till residentet och Stephanie. Alla var jättesnygga och Stephanie och hennes rumskompisar hande ansiktsmålningar och alla vita klänningar.
Vi begav oss til babylon vid elvatiden. Har varit där så mycket sedan jag landade i Brighton så behöver itne visa id eller betala för att komma in längre. Säkerhetssnubben och garderobstjejen (som e från sverige) känner igen oss. Pinsamt? äh! Men ni ska veta att jag aldrig dricker när jag är ute på klubben.
Tog en taxi hem med Eva och Riika vid halv tretiden.
Fredag
var vi alla trötta. Men detta var Leas sista dag så tjugo personer gav sig av till Riktiks för att ha en hejdåkväll.
Lyckad hejdåkväll med extremt många människor men alla var så dagen efter så vi tog oss hem tidigt.
Tidigare på dagen hade jag lämnat Alla hjärtans dag kort till alla mina vänner. Kort på mig och personen i ett guld/silver fodral med en liten text till. På söndagen bombaderas jag av massa tacksms, så jag antar att det uppskattades. Skickade även ett fint till Min kära älskling därhemma <3
Lördag= Veckans höjdpunkt!
mitt på dagen åkte jag, Irene och Deseiree och handlade lite (vad desiree kallar det: groggvirke). Därefter åkte jag hem och packade en väska, åt och tog sedan bussen ner för att möta upp Irene och ta oss ut till Peacehaven där Desiree och Melanie väntade. Vi anlände och slog oss ner i soffan. Massa godis, snacks och kaka var uppdukade framför tv där filmerna skulle gå stupikvarten. Vi korkade upp vad vi hade köpt tidigare på dagen och började med att kolla Mamma Mia. Några glas senare och alla ljuvliga sånger senare kom slutscenen och alla flickor stod upp och dansade och sjöng. När vi lugnat ner oss lite, visat upp våra akrobatiska övningar för varandra och blandat nya drinkar slog vi oss ner och kollade på nästa film som var en annan kärleksfilm. Klockan ett var det slut, både filmen och vi så mot sängen vandrade vi. Inga bilder från denna dagen kommer upp, tack och lov.
Söndag = Alla hjärtans dag
Tänker inte skriva långt om den här dagen men kan säga att jag somnade nästan vid matbordet och sedan somnade jag ordentligt klockan sju och vaknade upp tolv timmar senare.
Måndag
spenderades vid datorn på skolan och sedan på stan för att hitta vita skor till Robin. Instalerade även en tv på mitt rum så jag slipper kolla på Eastenders och Coronationstreet.
Tisdag
Match igen. Denna gång var det Manchester - Milan. Manchester vann med 3-2. En grym match men vi fick inte så bra platser och det var en allmän seg kväll så vi åkte hem tidigt.
Onsdag
var det otroligt vacker väder, solen sken och det var supervarmt. Jag var ute och shoppade lite saker med Desiree och sedan hade jag en lugn hemmakväll.
Torsdag, idag då ;)
Bästa  dagen på länge. Började bra, vi firade att det var hundra dagar kvar tills vi kommer hem. Sedan så kom min dator :D
nu sitter jag hä och tänker på hur beroende man kan vara utav internet. Jag ÄLSKAR DET! jag älskar att leva i vår datorstyrda beroende värld.
sitter och säger godnatt till min älskling för första gången på två veckor, underbart e det :D
Tack alla ni som hjälpte mig att hitta min nya superfina minidator. :)
pusspuss och god alla hjärtansdag på er allihopa!
Och grattis morsan i efterskott, (nej är ingen dålig dotter, ringde henne faktiskt på morgonen och sjöng)
Bilder som försvunnit pga datorkrasch kommer upp senare.
.
.
.
Älskar dig föralltid J <3

100 days

untill I'm going home! Firandes i skolan att vi bara har 100 dagar kvar i stan. :)
en mycket bra dag förövrigt då min nya lilla dator anlände :D så snart kommer mer bloggande om den datorfria veckan som gått..

sorry...

for dalig uppdatering men min lilla fina dator har kraschat sa har inget att skriva elelr jobba pa... dock har det hant mycket, men det kommer upp senare nar jag har fatt en ny liten dator. :)
massa pussar fran snoiga brighton
.
.
.
.
Love you baby


bilder från förra fredagen

Här kommer några bilder från förra fredagen när vi var ute på pubben med gänget.
.
.
.
J <3

Arsenal - Manchester United

Så då kom söndagen då den stora matchen skulle inträffa. Halva klassen för Arsenal och andra för Man Un.
VI träffades på churchill sq klockan tre, gick ner till Yates som är en ganska stor pub längs West street. Upp och framför storbildstv. Matchen börjar, många spända ansikten. men alla hade ju sagt att arsenal skulle vinna så jag satt ju och trodde på dem, så naiv som jag är. När manchester gjorde första målet blev Robin riktigt besviken och sur. Irene blev lite chockad men glad. När De gjorde andra målet föll hakan ner på robin och irene tjöt till. I pausen gick vi ner ohc köpte cola och irene berättade att nu skulle arsenal ändra taktik så de skulle ändå vinna.
fem minuter in i andra halvlek gjorde manchester sitt tredje mål. Då gav Robin upp och irene bara satt chockad.
Arsenal har aldrig spelat så dålig. de gjorde ett mål trettio (?) minuter kvar av matchen...
Efter matchen gick vi till en buffe restaurang, åt pizza, thai, indiskt, china osv i massor. till efterätt åt jag en crepes med jordgubsylt ;)
Lördagen gick ut på att tillbringa så mcyket till som möjligt till skvaller från Venezuela. Det funkade fint, kom dit vid tre tiden och åkte hem vid elva, efter att ha kollat på en jätteäcklig skräckfilm.
.
.
.
<3 <3 <3 J

RSS 2.0