skön fredag i skolan (!) och sedan en pubrunda

Vaknade som vanligt inte till mitt alarm. utan vaknade av att min pojkvän smsade. :D
åkte till skolan som vanligt vid 8, och hade en lektion i datasalen. på lektionen letade vi skolböcker och annat joks om turism. kommer inte ihåg för jag jobbade på mitt projekt i stället som ska handla om kryssningar och fartyg. jättekul!
JO andledningen till att vi letar skolbäcker på internet är den så att i torsdags hade vi ett möte i skolan med rektiorn och klassen och alla elever fick uttrycka sitt missnöje. som några vet så har jag itne vart helt nöjd med detta med ef, eller ja det var milt uttryck. rättare sagt: vi gillar itne ef överhuvudaget! åk aldrig med dem.
anledningarna är många och just nu håller jag på att skriva brev till dem för att de ska få veta hur det egentligen står till. Vi är inte missnöjda med personerna varken på skolan eller agenterna, min agent var jättebra, men hela organisationen är så falsk. läser man på internet så är vi verkligen inte de enda som tycker detta. jaja tillbaka till mig, mötet gick bra vi fick sagt avd vi ville och alla verkade lite positivare efteråt.
efter min datalektion så hade vi rast och sedan ner till lektureroom. men vi hade redan haft den föreläsningen förra året så vi fick gå :) alltså: jag hade bara en lektion! stannade dock kvar på skolan och spelade biljard med robin, melanie, melanie och andrea. :D sedan åkte jag hem och kollade en film och är nu kär i Dirty Dancing 2!
På kvällen åkte vi ut lite tidigare och möttes upp på Churchill sq med en snubbe från skolan, han är aktivitets-killen på skolan och ordnar olika utflykter för elever och lite annat för nya studenter. vi hade bjudit med honom för han har länge velat gå med oss och vi vill ha en pub-proffs med oss. så vi gick till den norska pubben men den var full så han tog oss till en pub som hette Fishbowl och den var jättetrevlig. framåt elva promenerade vi mot bussarna, jag och Irene, men Robin och Adam fortsatte hela natten. ja som sagt han är ju pub-proffs.  jag e glad att jag åkte hem tidigt, hade ju ändå inga pengar och sedan så orkade jag itne var aså trött idag för idag består dagen utav: SKVALLER. ska till stephanie och prata strunt hela dagen. :D
kommer några bilder från skoldagen och bilder från kvällen kommer senare för jag har inga :S
Och nu ska jag visa er något...
Tack och lov är det bara min pojkvän som ser mig nyvaken när det är som allra värst,
men idag såg jag så rolig ut så jag tänkte dela med mig med världen varför jag ofta vaknar på gott humör:
.
.
.
.
.
miss you baby <3

Kareoke

Nej nu är jag ju så galen så jag kanske borde läggas in??!?!
Bevis nummer två:
Jag, Maria, Sjöng kareoke. Dock var vi flera stycken så de behövde itne bli döva av min vackra röst. men jag höll i micken ;)
Kvällen fortsatte men skratt och sång på King and Queen. vid sista-buss-tid åkte jag hem.
I måndags kom även Stephanie tillbaka så nu är vi lyckliga gänget igen. fast hon bor ju på residentet så jag är ju fortfarande ensam...
.
.
.
<3 <3 <3 Joakim

Okej, nu har det hänt...

Jag har gått och blivit tokig.
Bevis:
.
.
Japp, i lördags åkte jag ner till stan mde Irene, Felicia och desire. Vi gick in på en utklädningsbutik i North Lanes och där stod den. Baby Pink haircolour.
Som hittat. Jag Dee åkte hem til henne, åt jättegod middag och på kvällen gick vi upp i badrummet tillsammans med Melanie och började. Det tog tid och vi skrattade hela tiden. Kanske därför det blev lite sådär men jag är ändå jättenöjd, för vet ni hur längr jag velat detta? Mamma vet i alla fall för jag tjata om att göra det innan jag åkte till England men hon var rädd att jag skulle skräma min nya vardmamma så jag fick inte. Men nu har jag gjort det och är säker på att det aldrig kommer hända igen. ;) Möjligtvis rött.... hm.
.
I söndags så åkte vi till asda och handlade mat och sedan åkte jag hem.
Måndagskvällen tillbringades med att boka flygbiljett och prata med pojkvännen min ;D
Jajaj nu ska jag gå och ha lite datalektion.
Ikväll blir det pubben igen.
.
.
.
Älskar dig mer än allt!

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJ!!

LEVER IGEN!!! Har inte kvinnan förstått att jag INTE TYCKER om lever? men denna gången fick jag BARA lever och ltie potatismos, så jag fick tyvärr trycka i mig allt. Usch, mår riktigt illa nu, ska bara gå och spy...

BROR OCH KUSIN!

Lisa och Erik, NÄR KOMMER NI HIT DÅÅÅ??? bara en liten tanke.
.
.
.
<3

Kan det bli värre när man är på botten?

Ja faktiskt, livet kan bli värre. Ska idag försöka bevisa för er hur livet startar på botten och sedan vandrar neråt.
När Jag var liten hade vi ibland en gång om året en svordomsdag. IDAG är min 2010-svordomsdag.
Började med att jag gick upp och var extremt trött på grund av en ball utekväll igår.
Jag blev sedan väldigt beviken när jag fick ett sms om att min kompis inte skulle komma till skolan. Sedan fick jag stressa till bussen. Väl på bussen fick jag limma på mina fina löslanglar jag tappat några gånger sedan igårkväll.
I skoldagen var lång och tråkig och vi såg en äcklig film om en pedofillärare som var min gaylärares favoritfilm. Väl under filmens gång så fick jag ett annat sms som sjönk min livsgnista ännu lägre. Om ni tror jag var deppig innan så skulle ni veta hur hemskt det var nu. Jaja, jag är inte den som är den och jag tror på att allt löser sig på något sätt så jag sprang ut för att vänta på bussen i regnet i en halvtimma. Hopp, tänkte jag, då åker jag ner till marinan och väntar under skydd där. Väl där nere upptäcker jag att bussen kommer itne hit ner (!) så jag tar första bussen upp igen in till stan. Eftersom jag då missat den bussen tänkte jag ta en annan. När jag sitter där på bussen i lugn och ro ser jag Min första buss åka förbi...
Inne i stan så kliver jag av bussen och står och väntar på grön gubbe. Då kommer en jävla lastbil och åker igenom en vattenpöl och skvätter ner hela mig. Sprang sen till min buss men upptäcker att jag är två minuter sedan. Jahopp, positiv som jag är så ser jag då chansen att passa på att ta ut lite pengar. Tror ni inte då att automaten är UR FUNKTION?!?!? Efter det kan det inte sjunka längre ner så jag klev på en helt annat buss som tar mig till Woodingdean men måste gå i tjugominuter i regnet. Som en sista touch på den här underbara historia så blir jag nerskvätt igen när jag stiger av bussen.
Jag borde bli ståuppkomiker för jag skrattar åt mitt eget liv.
.
Tack och lov så har jag några underbara vänner som stöttar mig i båda vått (!) och torrt. .
.
.
.
<3

Söndag Måndag Tisdag Onsdag

Lördagskvällen var jag på King and queen. Dock var det VÄLDIGT tråkigt. Karolina var på ledsen-humör, Robin mådde inte så bra och Taiju sprang runt med de andra som jag inte kände. Så satt mest där med Karolina och observerade alla andra.
Söndagen tillbringades hemma, Helt och hållet. Var inte på särskillt bra humör. Har inte vart det på ett tag, med lite inslag av feber, illamående och huvudvärk. Dock blev dagen lite bättre på eftermiddagen när jag pratade med min älskling.
Måndagen, usch vad jobbigt det var att gå upp. Dock längtade jag tillbaka till skolan. Dagen flöt på bra, väntade i stan på Desiree sedan gick vi och hade ett allvarligt tjejsnack på starbucks.
Såhär ser det ut på Churchill Square en dimmig dag i Januari.
.
Tisdag morgon försov jag mig men hann ändå med bussen. Dagen flöt på bra, filmklassen gick jättebra. Sedan följde ännu en ganska tråkig turism-lektion.
Irene som skriver på vår dokumentär. Melanie och Lena i cafét.
.
PÅ kvällen bar det av till King and Queen igen. Vi skulle dit eftersom Abdulla lämnar oss snart. Träffade Riika, Eva, Taiju and Karolina på bussen. Väl där nere började kvällen bra. Men när Kareoken började så tröttnade mitt huvud på ljudet så jag fick gå upp och sätta mig i sofforna och kolla när de andra spelade biljard. Men skrattade lite ändå.
Sabrina och Camille löjlar sig med mitt läppstift på toan. Eva, Taiju, Jag, Riika och Mohammed på väg hem mot Woodingdean efter K&Q.
Idag, Onsdag, Var jag jättenära på att stanna hemma första lektionen för jag låg och frossade och mådde allmänt dåligt. Men steg ändå upp och det blev lite bättre. Efter mina två lektioner åkte jag in till stan, shoppade lite cola och sedan tillbaka till skolan och mötte upp Melanie, Irene och Desiree för att gå på bio. "It's Complicated" med Meryl Streep. Har inte skrattat så mycket sedan jag kom hit tillbaka. OJoj! Mamma du kommer älska den! haha det var vi fyra studenter och många damer. Vi var ändå de som skrattade högst!
PÅ bussen hem så började det snöa. Jippie. Snön som äntligen försvunnit kommer tillbaka. Hoppas bara det itne lägger sig men det ser så ut. Om jag kommer till skolan imån eller inte får vi se imorgonbitti.
Nu ska jag gå och äta lite bakad potatis, igen...
.
.
.
Massa kyssar på dig, Älskling <3

Skoooor :D

Oken, ni vet att jag är ensam och så här men nu ska ni få höra hur ensam: JAG stannade kvar på SKOLAN, TVÅ TIMMAR längre än vad jag behövde. Jag var alltså på skolan till klockan fem...
Det var en konstig dag igår, vakna konstigt, konstiga lektioner och konstig eftermiddag. Men sedan fick jag pratat ,med stephanie på skype :D Åh vad jag saknar henne! Och sedan följde en konstig utekväll. Men över det hela så var det ändå en bra dag.
Jag missade min buss när jag skulle ut så jag tog nästa. Jag och Taiju (världens gladaste japanes) åkte ner för att möta upp Robin och de andra. Sedan gick vi runt till olika pubbar (en som skulle vara stor fast som var väldigt liten, en norsk osv..) men hittade inget bord. tillslut gick vi in på en nattklubb, satt vid ett bord tills klockan var elva och sedan åkte vi hem. dock hade vi väldigt roligt under tiden.
Imorse när jag gick upp lade jag ihop kläder jag skulle tvätta senare och gick ner och åt fruksot. sedan tog jag bussen till stön för att möta upp Irene och Desiree. Vi gick på Brightons museum och fick lite historia och kultur. sedan lite (mycket) shopping. Här följer bilder på vad som inhandlades under dagen:
Oerhört sköna snygga höga billiga skor. Gillar!
Och det blev även en kjol på rean och en rosa t-shirt som städjer rosa bandet ;) ser det längst ner i högra hörnet på tröjan.
Nu ska jag gå och tvätta lite kläder och äta ett ägg med kalles kaviar.
.
.
.
Only You Honey <3 <3

Skola Hurra!

Trodde aldrig jag skulle säga det, men fy vad skönt det var att gå till skolan imorse!
All snö har regnat bort så upp med tuppen och ut och vänta på bussen en kvart(fast dock vid den vanliga busshållsplatsen).
Ilab = gjorde inget
Filmklass = skrev manus
Engleska + Turism = Jobba på en presentation och sedan på den andra lektionen så fick vi vårt vår-projekt! :)
Alla andra ska ut ikvällmen jag är itne på humör. Man blir faktiskt inte på partyhumör när man inser att man måste åka dit själv och sedan åka hem helt själv. :/
Nu ska jag gå ner och göra lunch för imån sedan blir det chat med Joakim och sedan sova. Imån blir det inge dramaklass så jag och Dessi ska ÄNTLIGEN ut och jul-rea-shoppa! :D
.
.
.
<3 Joakim

Snow-day

Jahopp då kom dagen man fruktat. Den insnöade dagen.
Klev upp megatidigt eftersom jag skulle vara hos doktorn klockan 8. Alltså skulle jag bara behölva ta bussen klockan halv 8 eftersom vi igår kväll fick reda på att de vanliga bussarna åker.
ja, så upp tidigt som jag sa, satte mig och sminkade mig, gick sedan ner för trappan och FÖRST DÅ tittade jag ut. Inte smart. Det hade börjat snöa ännu mer så det låg ca två dm och höll fortfarande på att snöa.
Jahopp, jag gick in på bussarnas internetsida och kollade för säkerhets skull. Där stod det med stora bokstäver att inga bussar går. ha ha ha...
Mailade min doktor att jag inte skulla komma och sedan gick jag och lade mig. men kunde inte somna så jag gick upp och åt lite frukost. Kollat film, skottat framför huset och på baksidan, ätit en macka, vart inne på datorn tusen gånger och gått upp och ner för trappan ännu fler gånger...
Tråkigt? neee
Nu för en stund sedan så såg jag precis en buss och på internet står det att vår buss åker som vanligt :D jippie :) skola imån. :D
.
.
.
.
.
.
Jo <3 <3 <3

Ensam eller vad?

Sitter här vid min dator. Min värdmamma stickar och min andra rumskompis Masami sitter och tittar på ett tvprogram på tvn. Ingen inne på facebook eller skype. Ensam? nejdå...
.
Vet att det har bara gått två dagar, men bara tanken på att det ska vara såhär varje dag i en månad till innan man kan få en ny rumskompis är en mardröm.
Ingen att prata med, ingen att träffa på kvällarna för vill inte åka ut själv. Föresten har jag ingenstans att åka för steph är i venzuela och bor inte på residentet för tillfället. Hon kommer inte tillbaka förän om två veckor. först då kanske jag blir upptagen på kvällarna...
Pratar lite med Lisa och Sofia. Vet inte vart min älskling är. :(
Känner sig väldigt så ensam här. Längtar hem.
.
.
.
Jag saknar dig!

Vart bor jag?

Ska bara visa lite vart jag bor om någon undrat. :)
Röda punkten är vart Brighton ligger i UK.
.
.
Ska stå: Centrum, Skolan, Bussrutten till skolan och pilen visar vart jag bor :P
Till skolan tar det 30 minuter och hem från skolan tar det mellan 45 minuter och 1,30 timmar.
.
.
.
J<3<3<3<3

Grattis till mig!

Detta är mitt hundrade inlägg. För att fira detta ska jag nu gå och äta lite utav de fem kilo godis jag köpte med mig från sverige... :D :D
Mitt lilla fönster i snökaoset innan julhelgen.
.
.
.
Kyss Joakim <3

Oj oj oj, Kaos?

God jul på er alla. Sorry about den dåliga uppdateringen. Har haft lite jul lov så har inte haft tillgång till min dator och mina bilder ;) Men nu ska jag försöka förklara kort för er hur mina senaste tre veckor sett ut.
Som ni ser så är senaste gången jag skrev en onsdag. NU kommer historien om Torsdagen:
Ryktet hade gått att det skulle börja snöa. Många olika känslor om det eftersom vi skandinaver saknar snön men många andra skulle åka hem för julen. Och om Snön faller så går inga bussar och då kan man inte tar sig hem.
Såklart så kom det lite snö, men det lade sig inte eftersom det inte var så kallt. PÅ kvällen bestämde vi oss ändå för att chansa och åka ner till stan till pubben. Vi hade väldigt roligt den kvällen, men när snön började falla var vi inte tillräkligt snabba ut och vi missade bussen och snön hann lägga sig. Tyvärr. Vanligt vis tar det 40 minuter med bussen från pubben. Kan ju bara säga att det tar lite längre tid att gå. I högklackat och varm jacka började jag med två tjejkompisar gå hemåt. Två timmar senare stapplade jag innanför dörren och fick ett varmt välkomnande utav stephanie när hon såg mitt smink över hela ansiktet.
Bilder från den roliga kvällen:
Nu kommer historien om hemresan:
Dagen efter gick självkalrt inga bussar så det blev ingen skola för oss. jag började bli lite orolig, ringde mina föräldrar som beställde ett hotellrum till mig i stansted så jag kunde åka dit en dag innan. Så frammåt klockan fyra ringde jag en taxi som lyckades ta sig upp till området. åkte ner till tågstationen, lyckades byta mina biljetter till en dag tidigare och sedan bar det av. fyra timmar senare checkade jag in på hotellet och gick direkt och lade mig. dagen efter tog jag en taxi och lyckades på ett säkert sätt ta mig hem till sverige. Där väntade min kära pojkvän och min pappa :)
I ringer på bilden, inom den bor jag. Fattar ni att vägarna är såhär rena och klara och ändå klarar inte bussarna att köra.
Och nu Historien om Floridaresan:
Surprise: Vi åkte aldrig till Florida. Som ni kanske itne vet så har min familj planerat detta väldigt länge. På Tisdag morgon den 22e klockan halv sex anlände familjen på Landvetter flygplats och möttes av ett hundratal människor i kö. Pappa gick och tog reda på vad som stog på när det stod cancelled på vårt flyg. Jahoop, han kom tillbaka en timma senare och medelade oss att det blir inge floridaresa eftersom flyget inte lyfter pga vädret och att det inte går några fler så vi kunde inte ta nästa plan mot florida.
Vi satte oss ner för att diskutera möjligheterna av vad vi skulle göra och efter någon timme så hittade vi ett flyg till vår släkt som bor nere i Allicante. Det flyget skulle gå klockan sex på kvällen till barcelona och sedan skulle vi få flyga morgonen efter till allicante och sedan hyra bil till Quesada som byn heter där de bor.
Sagt och gjort, det gjorde vi. men först var vi ju tvunga att vänta tolv timmar på landvetter flygplats. Sådan tur att far min flyger så ofta att vi hade tillgång till Laungen med gratis dricka, kaffe, internet, mat och andra förnödenheter. :D
Väl nere i Quesada firade vi jul med Nina, lisa, morfar och familjen, åt god mat, tog lisas moppe och åkte runt och shoppade i de affärerna som var öppna. Sista dagen gick jag och färgade håret sedan åkte jag hem några dagar tidigare än mina päron.
Snygga kusinen.
Nyår:
Var hemma dan innan nyår, mättes upp av Joakim och hans pappa på Säve. Åkte hem och sedan hade jag några underbara dagar med min pojkvän. Nyår firades hemma hos otto med massa kompisar. De följande tio dagarna spenderades med min pojke, familj, bakandes och ute i den härliga snön (not). Fattar itne hur det kan bli så kallt?!?! Tjugo minusgrader, det är inte mänskligt.
Tillbaka igen.
Lyckades ta mig nästan hela vägen hem. När jag kom in till Brighton fick jag reda på att bussen inte gick upp till Woodingdean så jag tog en dyr taxi och nu sitter jag här hemma och längtar tillbaka till sverige. Hahah här väntade ju bara slask, bussar som krånglar och obetalda räkningar.
.
.
.
Joakim <3

RSS 2.0