Klassresan... <3

Ja mina  vänner, den ljuva klasresan ja.


Helt underbar. underbara klasskompisar.

jag hörde för ett tag sedan att det är nu i slutet vi alla i klassen kommer älska varandra oc h aldrig vilja sluta, HA tänkte jag. inte vår klass, vi är ett undantag tyckte jag. vi komemr aldrig sluta tjafsa och tycka illa om varandra. inte jag men killarna mot tjejerna. men så hände det även vår klass.
under klassresan blev alla vänner och även killarna tyckte vi var underbara och kommer att sakna oss.

Första dagen så åkte vi tidigt och möttes i Kållered, därifrån åkte vi mot Jänköping, satnnade och fikade. Killarna gasade på och för först, såklart. vi kom fram till sävsjö och Boda borg, som var ett gammalt hus med bostadslägenheter som de gjort om till liknande Fångarna på fortet med massa kluriga övningar och tankespel. där åt vi lunch för att sedan åka vidare mot Målerås och Kosta. I Målerås stannade vi till på Glasbruket och fick oss en rundvandring där. några tykte det var intressant. Sedan åkte bilarna över bron mot campingen där vi skulle bo i två stooora stugor. killarna för sig och tjejerna för sig såklart. jaja tänkte jag, nu när man är upptagen får man hålla sig i skinnet.

på kvällen grillade vi och spelade brännbol, fotboll och kastade gris osv. killarna var sååå sexiga vid grillen med en öl i handen! hm.. vi satt uppe till och snackade sex och andra mysiga hemligheter.

andra dagen klev vi också upp tidigt, tjejerna gjorde frukost och éftersom det regnade senarelade vi resan mot solliden. jag låg inne och kollade filmen Happy Gillmore hos Matte och Nicklas.


Solliden var inget intressant och vi åkte snart vidare mot ett ställe som jag valt ut som studiebesöksmål, svårt att hitta dit men värt det. ett litet friluftspensionat ute på landet. efter lunch och rundvisning där åkte vi hem för att kolla klart filmen och mysa i stugorna. flickorna låg och snarkade inne hos sig så vi andra, Killarna och jag, åkte till köpcentret för att köpa brännboll och hamburgare. på kvällen var det killarnas tur att fixa maten och det blev superbra. även denna kväll var vi uppe till sent (4) och samtalsämenena fortsatte att flöda.

på morgonen efter åkte vi tidigt in till Kalmar för att gå på Kalmar slott, sedan vidare mot ett ställe där vi skulle paddla kanot. Killarna hade lite problem att hitta dit men efter en stund (2 timmar) kom vi fram. jag och pontus tog en båt och paddlade nästan över till andra sidan sjön, men det var tråkigt så vi paddlade tillbaka för att upptäcka att det bara var Ulla och Lina, Kokko, Lewander och Mattias och nicklas kvar, varav killarna hade vattenkrig och försökte välta varandras båtar.  kul...

jag nicklas kokko <3

Under hela resan hade vi smskontakt och hade allmänt kul. vi flickor körde fel påväg hem och jag var inte hemma förän nio. men massa telefonsamtal och sms från david, kokko och mattias och Johan förgyllde tiden. tack mattias för att du ringde och kontrollerade så vi itne körde i diket. <3

Efter att ha varit överallt, i Hyssna, Svenljunga, Sexdrega osv så har jag fått nog utav bilåkandet för ett tag. men saknar nu min kära fantstiska klass och deras humor, fast på torsdag så träffas vi igen för att göra iordning flaket och grilla lite. och sedan på fredag då vi har champangefrukosten här och sedan en dag i skolan och fest på kvällen!

Älskar faktiskt er mina kära dumma konstiga men helt underbara klasskompisar.

Louise - Du din tokiga vuxna fega flicka
Frida - Du är numera min hjälte efter att ha räddat oss från att fastna i Svenljunga
Emelie - Vi är som systrar du och jag!
Pontan - vi två i tre år, heltokiga men kul
David, 48an, Lewander - ... du får mig att skratta, ALLTID!
Kokko - du är så dum men sååå otroligt söt.
Amina, Joakim och Shvan - ni är en grupp för sig, helt klart
Sara - dig kommer jag alltid minnas
Niclas - Du är så elak och knasig men så charmig och söt. för att inte tala om sexig...

och sist men inte minst
 Mattias - vad kan man säga? du har gjort min skolgång mycket lyckligare!
 lycka till i framtiden och håll vad du lovat mig, jag litar på dig ska du veta. <3 





En bal på slottet...

kära vänner,
jag har nu varit på bal. och 800 andra elever. visst var det fantastiskt?
ville bara påpeka det och anser att bilderna får tala för sig själva... på facebook ligger dem; Maria Göranssdotter. <3 vill ni har mer detaljer kan jag berätta senare, men kan ju säga att den var så lyckad att jag inte klev upp och gjorde mig iordning för än halv 5 dagen efter....

På Orust i regnet

Här sitter jag instängd i stugan och regnet öser ner utanför... men det är faktiskt ganska mysigt, men saknar Joakim. Låg uppe till halv 4 och insåg att jag tänker för mycket... haha

Jag hade min sista skoldag i tisdag, fast då gick jag bara på en lektion gick och gjorde mina naglar och färgade om håret igen. det gula är borta men nu är jag grålila... aldrig att jag blir nöjd...

Jonas ringde tre gånger igår och pratade om balen, tydligen ska vi åka limousin och dricka champange på heaven 23...

På onsdag åker hela klassen till Öland och ska turista där, ni får veta sedan hur det gick efterom jag itne har några förväntningar alls.

Nu ska jag fortsätta kolla Våra värsta År. heheh.

J<3


=)

Still yellow but with a new time to the hair-styler

Jadå var det helg igen.

Ska till Laholm imån, kul å träffa Bambi. Ska till Joakim sedan, så åker vi tidigt imån bitti.
Men imånkväll kommer Emelie(http://emeliefransson.blogspot.com), Louise (http://superlouise.blogg.se) och Selma(www.nogg.se/Thabrunette)  hit  och käkar lite mat och myser. Joakim ska nämligen till Sticky och kolla Dead by April. :D

Nu ska vi grilla lite här ute. ha en bra fortsatt helg.

Gul?

Jag är gul i huvudet!

Jag gick och skulle blondera håret och då gjorde dem fel så jag blev GUL i stället!! 
Jag ska gå och göra om det på tisdag, för jag tänker INTE gå gul till balen!!!


<3 J


Stressig dag!

Idag har det varit en något annorlunda dag...

Först klev jag upp vid 7 ungefär som vanligt och var helt inställd på att jag började halv 10, men jag gjorde mig iordning tidigare för att kunna slappa innan jag var tvungen att masa mig ner mot skolan. klockan 8 får jag ett sms av Emelia "ska vi mötas på stationen?" jag ringde upp henne och skrattade gott åt henne då hon upptäckte att hon var en timma tidig, haha. jag lovade att skynda mig så hon slapp sitta ensam. en kvart senare ringer hon upp. "vi har nationella 8.25, ska jag säga att du komemr sent?" då var det hon som skrattade gott. jag hade nästan hunnit klart med make-upen så jag kastade på mig et par strumpor och slände mig på cykeln, men min stod ju nere på stationen så jag fick ta mammas. två minuter i halv kom jag fram, svettig blöt och sur eftersom cykeln hade gått sönder halvägs ner med. efter proven hade jag muntligt med Rakel. hah det gick faktiskt bra.

efter det lyckades vi få klart filmen i sista sekund eftersom vi har redovisning på måndag. sedan var jag tvungen att cykla till skatteverket och fixa personbevis. ÖVER EN LERIG ÅKER!!! ojoj, när jag kom hem till joakim var jag blöt och lerig ända in till trosorna, så det var bara att dra på sig hans gamla jeans och en tröja av Monica. hahah. jag lagade lite lunch till dem sedan cyklade jag ner till jobbet igen. men då var det uppehåll ;)

Fick lära upp en ny tjej idag, hon kommer nog bli suverän.

nu sitter jag, saknar Jo som är ute med massa kompisar, och har precis kollat en superdålig film, mamma och pappa har somnat framför tv:n så jag sätter nog på någon rolig komedi ;)

ha en fortsatt trevlig helg. <3


Helgen...


 
Jaha, då var helgen snart över. Jag har haft det fantastiskt. Ni då?
I torsdags så gick vi ju ut. det var HUR KUL SOM HELST! ojoj, sticky blev det och människorna var jätte-balla! :D görglad när jag kom hem till min lilla pojke <3 ;)
vaknade upp på fredagen och tog det lugnt. var hemma och åt pizza med brorsan och sedan kom J.

På lördagen kom lillla Bambi och vi tog en liten promenad hem till mig. hon var ganska trött och bara ha farmor  och pappa :)

Sov hemma hos J, rakade av håret på Jonas ( J's bror) och hans kompis Henke. kulkulkulkul!!! :D

Hade väldigt mysigt med J hela helgen. Han ville inte att jag skulle gå i morse.. naaw, den killen kan få mig till vad som helst, bara han tar fram sina hund-ögon. <3<3

Har hittat en ny mobil jag vill ha eftersom min har gått sänder igen för tredje gången. den har nästan varit på lagning mer än vad jag har använt den.





Ha en fortsatt trevlig dag.

RSS 2.0