Valborg :P


Valborg 2007

Då var det dags för sveriges största fylle-kväll. ja inte för mig då... haha! vi ska ut till Göteborg förhoppningsvis. jag, sofia, viktor, linda, filip, adde och massa fler. det är iaf dem jag vet. det kommer bli jättekul men tyvärr kommer nog inte Joakim med :( men men, jag kan väl ha kul utan honom hoppas jag på;)

I helgen ska jag bara ta det lugnt, vara med J, fira erik och Johan och lite så. jo så kommer ju Evelina med :D
äntligen (L) ...

nu ska jag ta och skicka lite fler sms till J, han behöver lite hjälp med matten och jag är en duktig och snäll flickvän som hjälper honom :D haha och för alla ni som vet är matte typ det enda jag tänker på!

Ha en fortsatt trevlig långhelg!


Uppvisning på Liseberg


Tjohoo äntligen kom dagen då vi hade uppvisning på liseberg. svinkul. framtills vi skulle dansa. det var sååå varmt och jag förlorade säkert 50% av min kroppsvätska genom att svettas!  herrehud! jaja men det gick bra i alla fall och Andreas var underbar, det är så kul att dansa med honom! :D Cha-chan gick lite sådär men det var kul.

Efteråt gick vi och åkte lite nya attraktioner :P haha jag och Joakim har nu hånglat i en berg-och-dalbana! hehe ;)

Igår gick jag och lade mig halv 5 på eftermiddagen... inte kul! hade migrän så jag sov 14 timmar! hade nationellt idag, och självklart hade inte min huvudvärk försvunnit.

Nu ska jag gå och ha tråk-görans lektion!
pusspuss <3

Begravning och engelska-guidning



Igår var det begravning- Jobbigt är allt jag har att säga.



Idag ska vi guida några fransmän på engelska i hela Götet. jätte...kul...

Guidnings-gruppen



Är lite trött idag, så jag orkar nog inte så mycket, men ska jobba sen. tråk.

Min älskade Joakim <3





I söndags firade vi ett år. Fatta, ett helt år!!! Jag kan inte tro det, det har gått så snabbt. Upp och ner, men jag stortrivs tillsammans med honom. han är den bästa! Jo, så i söndags då, så sov vi hemma hos honom, klev upp seeent ioch sen gjorde oss i ordning. jag satte på mig min nya fina bh och trosor som jag hade fått utav honom i fredags. (jag valde men han betalade) . den är jättevacker! han fick sin vanliga parfym... Vadå, han ville ju ha den!  vi firade inget speciellt utan bara var med varandra. det var skönt för jag gillar inte att uppmärksamma stora dagar, för då blir det bara fel... men denna dag blev som vanligt, mysig, fin och bra.

Älskar dig JOAKIM! <3<3


Åh nej inte jag med...

Så typisk, nu ska jag med börja med det här och blogga. Varför? Jo det kan man fråga sig länge. Att gå emot mina moraliska regler och förbud och följa strömmen, inte likt mig alls. Men bättre att börja nu när jag har tid (eller inte!!) än att sitta och skriva till hösten när jag har så mycket att göra. (som vadå? sitta och kolla tv och äta svenska äpplen innan jag packar?)  Jo, packa var det för till hösten drar det iväg till Brighton, England för att plugga ännu mer turism som om jag inte fått nog utav det i tre år på gymnasiet...
 

Det var allt jag orkade idag, så tack för mig!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0