Många uppgifter idag!

Mina många uppgifter idag var att: 

Gå upp ur sängen, Duscha, Klä på mig, Damsuga, Vika tvätten, Städa lite mer, Ta mig ner till Kungsmässan, Fixa passfoton, Växla pengar, Kolla mina arbetstider för imorgon och slutligen Äta. 

Alla Uppdrag slutförda! 

Ikväll ska jag hem till min Älskling och förhoppningsvis kolla Legally Blonde :D 



Emelies maskerad!



I Fredags åkte jag och Simon in till Kållered för att gå på maskerad. Emelie ordnade en hejdå-fest eftersom även hon ska till UK, fast som au pair:http://emeliefransson.blogspot.com/
 Simon känner egentligen inte Emelie men gick med som min stöttepelare. tack Simon :D. 

Vi åkte tyvärr hem ganska tidigt, för han hade hundar att passa. 
  
  

Sticky Fingers

Jag vaknade av mega huvudvärk efter att ha sovit med min skitbajsskena till tanden för första gången på evigheter men sofia kom vid 10 och räddade mig. därefter åkte vi till Kungsmässan. där stod flera polise och Siba var stängt. som jag senare fick reda på så var det BOMBHOTAT. 
Men sån tur var så sprängdes ingen utan vi kunde lugnt åka hem igen och senare gick vi hem till mig där jag serverade henne soppa. ingen annan mat för mig för jag har så ont att jag itne kan tugga. 

sedan åkte jag ner till Tandläkaren för yttligare en undersökning. onödigt? JA! därefter skyndade jag mig hem och mötte Linda för vi skulle gå till Sofia med present och Även Linda skulle få en födelsedagspresent. Där sade vi hejdå eftersom vår Fia åkte klockan 8 på fredagsmorgonen. inga tårar, det klarade jag itne av, då hade jag aldrig klarat mig igenom kvällen. 
sedan skyndade vi oss upp till parkeringen där morfar skulle skjutsa oss till stationen och sedan åkte vi in till GbG. 

Trots min smärta i täderna var min hunger större så en hamburgare slank ner och två till köptes till Johan. Sedan snabbade vi oss till Sticky kön där resten väntade. in knödde vi oss där en av våra vänner svimmade precis innan vi skulle in så lite kaos blev det. men vi kom in hela och glada, hängde av oss och hittade en plats vid baren.  tyvärr kunde min älskling inte medverka men tänkte på honom ofta, det kan de andra som var med intyga eftersom jag kanske pratade ganska lagom mycket om honom :$ :) 

Sjön och skålade för Lousie, Johans Lousie, eftersom hon var anledningen till varför vi var där. Grattis på 18års dagen Louise!!!! :P 
Sedan utbringade vi även en skål för vår Sofia och ängnade henne en tanke och ett tal. Henne tänkte jag också på mycket under kvällen. J
Jag och Lousie tillbringade ungefär 27% av kvällen att leta efter Johan. Sedan tappade jag även bort henne. När Johannes ringde och sa att Johan blivit utkastad så bestämde vi alla att åka hem. fast först var jag tvungen att hitta alla, men det slutade lckligt. jag och Linda tog oss ut där alla väntade på trottoaren. Kära Markus Hansson var så snäll att han skjutsade mig och Linda och Linus hem :P

(Bilder kommer senare och på Facebook) 

Väl hemma lade jag mig, skickade ett långt sms till J och sedan låg jag och läste i en timma :S knäppis.... 

Imorse vaknade halv 10, tänkte på att nu har hon åkt och blev lite ledsen. men vet att vi kommer prata ofta och att vi ses någongång i höst. Älskar henne. 
Sedan blev jag lite sentimental och kom på att jag sak åka snart och lämna alla här. Inklusive min  Joakim.  Älskar honom. 
De två är mina allra bästa.  <3<3 



Läser ni två detta:
Jag älskar er och kommer aldrig sluta göra det. Ni har alltid en plats i mitt hjärta och i min tanke. 


Bada?

I Tisdags gick jag upp mega tidigt för att åka och handla lunch till mig och sofia. Klockan 11 åkte vi och hämtade upp Linda för att sedan köra i racerfart (nej lagligt) till Hanhals Holme där Simon och Johan från deras klass skulle vänta men de var lite sena så vi hittade en plats och satte oss att vänta. när vi åkte ut till hanhals var det strålade sol men när vi kom ut så gjorde solen protest och vägrade titta fram något mer... vi spelaed kort och sofia och Johan badade, men när småsmå regndroppar började falla så åkte vi hem igen. tråk men kul dag iaf. (Läs mer på fias blogg: www.ininn.blogg.se ) 


I Onsdags åkte jag ner till halmstad för att knäcka loss en tand så nu e jag tandelös igen :D men får en helt ny på torsdag nästa vecka ;) 



Nu är det klippt!

Jimmy ringde... Han kände verkligen för att klippa sig men hade inte råd. då sa lille Joakim, men kom till maja så rakar vi av allt!  Och när de väl var på gång så kunde de inte sluta. Snacka missbruk... Här följer resultatet: 


 
  


Tack alla  ni som kom på kalaset i Lördags, jag vet att vissa inte kunde pga sjukdom och annat. men vi hade någorlunda kul. speciellt vi i peruk. Kolla även in vad Fia skrev i sin blogg. www.ininn.blogg.se.

pussar

Hejdåfest i Lördags

Jag och Sofia har fixat länge med denna festen, bjudit in massa människor och hyrt lokal, köpt grejer och så. sen kanske det inte var den finaste lokalen och massa gratis sprit, men som Johan sa, det blir vad man gör det till! Jag hade alltså bjudit runt 40 pers, varav 10 utav mina närmsta tjejkompisar. hur många tror ni utav dem kom? 


Alla tjejer tackade altså nej inom loppet av ca fem dagar innan festen. de som kom var alla  mina killkompisar, min kusin,  två utav mina och sofias gemensa tjejkompisar och Anna och hennes George. Inga utav mina tjejer och  det tycker jag är dåligt eftersom detta var min sista chans att säga hejdå om man inte träffas på tu man hand men det hinner jag inte med allihopa. 

Festen blev inte alls som vi planerat och alltså stressade jag och fixade allt i onödan känns det som. men tack Johan, filip och louise för hjälpen efteråt. 

menmen, fick träffa Matte, George, Jens och Daniel i alla fall, som jag kanske itne skulle träffat något mer.


Och vad gällande sagan om ringen:  Jag är mer av ett harry potter fan och lägger därför all min energi på dem filmerna istället. :P 

*Tack J för  att du finns <3* 

Sagan om ringen-marathon

 Jag, Joakim, Pontus, Simon och Jimmy åkte till Ica maxi och köpte chips och cola. där väntade vi på Linus och så åkte vi till ett hus i Göteborg och kollade på alla tre förlängda Sagan om ringen - filmerna. eller a, jag halvsov igenom första sen gick jag och lade mig. Joakim kom någongång under natten och på morgonen åkte vi hem. intressant eller hur? väldigt.... 

Så mycket tjat om en liten ring... Fattar inte. 

Ullared idaaaaag!



Klev upp klockan halv 7 för att sätta mig och åka till ullared med Fia, Lisa, Emma och Linda. 900 kronor fattigare och något dåligt samvete för allt krafs åkte vi sedan hem 6 timmar senare. Resten utav dagen var jag med sofia och hjälpte henne skapa en blogg www.ininn.blogg.se eftersom även hon ska flytta utomlands. :P


Jaja nu är det sovdags. godnatt


Kräftskiva i Ljungskile

Jimmy kom och hämtade mig vid 4tiden, åkte ner till joakim och plockade upp honom och jonas. joakim var lite smått grinig hela vägen för jag hade shotgun!!! :D hahaha!

väl uppe så tog vi det lugnt, satt och spelade kort, och gick ner till kiosken på eftermiddagen och kvällen. somnade gott ute i tälten omlindad av pojken min. dagen efter vaknade vi på strålande humör och åkte till torp under förmiddagen. på kvällen var det kräftskiva borta vid dansbanan och vi fick megastora räksmörgåsar made by monica.

vi umgicks med några kompisars barn + flickvän, gick ner till kiosken, upp til evelina och sedan till dansbanan. gick hem hyfsat tidigt och lade oss. :P åkte hem på söndagen, trötta och sega.


<3<3 J <3<3

Sticky fingers!

Ja, i torsdags var vi ute... helcrazy! Dansade, skrattade oc hade hur kul som helst!

Jag, Sofia och Linda åkte in till Gbg och kollade först brillor år fia, sedan gick vi och åt thai-mat. efter det gick vi till ett café där vi åt muffins och drack te. tjej-snack all the way! efter det fic linda skavsår så vi gick och tiggde plåster. på café franks hade de små söta plåster åt lilla söta lLnda. där ringde Johan och sa att de redan stod i kön in till Sticky. vi stack dit och gick in. Emelie A kom till oss i kön. Där inne väntade JOhan, Filip, Thomas och Johannes på oss.

   



Tog tåget hem vid 12, och emelie körde oss hem. =p.

can't wait til nxt time! <3

klarade teoriprovet i onsdags :P







YEEEES!

Jobbvecka fram tills körkortet skall tas.

Ja då var man igång igen. back to work. har inte varit där på tio veckor. saknade det inte jättemycket, men Lisa, Kosk, Madde, Svensson och såklart Oscar gjorde tillvaron lite roligare.
 

(oscar ätandes inne i köket)

Var hemma hos Filip och Emelie arvidsson på inflyttnings/födelsedagskalas igår. svinkul! det var jättefint, och det var jättetrevligt. sedan åkte jag hem till min älskling <3

RSS 2.0